REKLAMI GEÇ

Kızılay’dan hükümlü ve ailelerine destek

Kızılay’dan hükümlü ve ailelerine destek

Kızılay ile Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında destek için protokol imzalandı. Protokolle eski hükümlü ve ailelerine maddi/nakdi yardımlarda bulunulacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Şubat 2018 Cuma, 17:06

Denizli’de hükümlülerin yeniden suç işlemelerinin önlenmesi, topluma kazandırılması için yürütülen denetimli serbestlik uygulamaları kapsamında, ihtiyaç sahibi yükümlü, eski hükümlü ve birinci dereceden aile üyelerine ayni/nakdi yardımlar yapılması amacıyla, Denizli Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Kızılay Denizli Şube Başkanlığı arasında ‘Denetimli Serbestlik Tedbiri altındaki yükümlülere ve ailelerine yardım yapılması’ protokolü düzenlendi.

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz ve Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu tarafından imzalanan işbirliği protokolü kapsamında, denetimli serbestlik tedbiri altıdaki ihtiyaç sahibi 41 yükümlüye 250 TL tutarında nakdi yardım/destek yapılacağı belirtildi.

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, işbirliğinden duyduğu memnuniyeti ifade etmek için Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu’ya teşekkür belgesi verdi.

Otçu, “Kızılay olarak tüm vatandaşlara olduğu gibi hükümlülerin ve onların ihtiyaç sahibi ailelerine de kapılarımız açık, bu kapsamda ulaşabildikleri her ihtiyaç sahibine imkanları doğrultusunda yardımcı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı