REKLAMI GEÇ

Kızılay’dan uzaktan eğitime yakın destek

Kızılay’dan uzaktan eğitime yakın destek

Kızılay, uzaktan eğitim imkanından yararlanamayan öğrenciler için başlattığı kampanyada toplanan malzemeleri genel merkeze gönderiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ekim 2020 Salı, 10:41

Covid-19, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yeni bir sürecin başlamasına neden oldu. Bulaşın engellenmesi amacıyla eğitimde de değişikliğe gidildi. Öğrenciler, uzun zamandır uzaktan eğitim görüyor. Ancak, teknolojik cihazlarının yetersiz olması nedeni ile bazı öğrenciler uzaktan eğitime uzak kaldı. Bu nedenle Kızılay da “Senin Desteğin Oldukça, Okul Her Yerdir” diyerek bir kampanyaya imza attı.

Kampanya ile ilgili açıklama yapan Kızılay Denizli Şubesi Başkanı Adem Salih Deniz, “Uzaktan eğitim için gerekli teknolojik ekipmanı olmayan bir çocuğun bile eğitiminden geri kalmaması için ihtiyaç sahibi öğrenci ve ailelerine destek olmak maksadı ile kampanyamızda toplanan yardımlar, Milli eğitim bakanlığına teslim edilecek” dedi.

ŞUBEDEN DE HİZMET VERİLECEK
Alınacak olan dizüstü bilgisayar ve tablet bilgisayarların yine bakanlık vasıtası ile dağıtılacağını ifade eden Başkan Deniz, “İnternet sitemiz üzerinden hangi konuda yardım yapacağınızı belirtmek sureti ile genel merkezimizin hesaplarına doğrudan yardım yapabilir. Uzaktan eğitime, yakın destek Web sitemizden ve mobil uygulamamızdan kolayca yapabileceğiniz gibi, 168 Ücretsiz Çağrı Merkezimiz üzerinden, Tüm PTT İşlem Merkezlerinin 2868 numaralı Türk Kızılay Posta Çeki hesabından. Tüm GSM operatörleri üzerinden 2868’e “EĞİTİM” yazıp mesaj (SMS) yollayarak 10₺ katkıda bulunabilirsiniz. Ayrıca şubemizi ziyaret ederek bağışınızı şubemizde gerçekleştirebilir ya da 0 258 264 43 43 telefonumuzdan şubemizi arayarak hangi konuda bağış yapmak istediğinizi belirtip, şubemiz personeli sizin eviniz ya da iş yerinizden yapmak istediğiniz bağışı alıp, genel merkez hesaplarımıza makbuz karşılığı sizin adına yatırabiliriz. Halkımızın şimdiye kadar olduğu gibi bundan böyle de gerekli katkıyı vereceğine inanıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı