REKLAMI GEÇ

10. KÖY’ÜN IOBAKKHI’Sİ KAZA KURBANI

10. KÖY’ÜN IOBAKKHI’Sİ KAZA KURBANI

Yalan bilmeyen, temiz kalpli insanların konu edildiği ve Denizli’nin Çal ilçesinde çekilen 10. Köy Teyatora filminin kahramanlarından Hüseyin Özden geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2015 Pazar, 18:05

Denizli’nin Çal ilçesinde çekilen 10. Köy Teyatro filmi oyuncularından Hüseyin Özden hayatını kaybetti. Yönetmenliğini Bahadır Abşin’in yaptığı ve yalan nedir bilmeyen temiz kalpli köylülerin başından geçen maceraların anlatıldığı filmde, bir tiyatro sanatçısı olan Iobakkhi’yi canlandıran Hüseyin Özden, İzmir’e bağlı Mordoğan’da trafik kazası geçirdi. 

Özden’in kullandığı motosiklete lüks bir cipin çarptığı belirlendi. Özden olay yerinde hayatını kaybetti.

Çal’daki çekimler sırasında sempatik tavırları ve içtenliği ile ilçe halkının takdirini kazanan oyuncunun vefatı Çallıları da çok üzdü.

Yorumlar

serkan demirdağ   -  Bağlantı 27 Temmuz 2015, 17:11

cenab ı ALLAH rahmet eylesin mekanın cennet olsun kardeşim inşallah. gediz elektrik ailesi olarak çok müteessir olduk. ALLAH u teala yakınlarına sabr-ı cemil niyaz eylesin.

ali rıza erol   -  Bağlantı 27 Temmuz 2015, 02:08

NE DİYEYİM BE KARDEŞİM NEDEN BU KADAR ÇOK ERKEN GİTTİN.. SENİNLE DAHA ÇOK FİLM YAPACAKTIK. SEVGİLİ HÜSEYİNİM YAŞAMDA HİÇ KALP KIRMADIN.. BU RESİMDEKİ GİBİ HAYATA HEP GÜLER YÜZLÜYDÜN.. BOŞUNA DEMEMİŞLER İYİLER ERKEN GİDER DİYE.. GİTTİĞİN YER NURLARLA IŞIKLARLA DOLU OLSUN RABBİM MEKANLARIN EN YÜCESİ CENNETTEN BİR MEKAN İHSAN EYLESİN SANA…AİLENE SABIRLAR DİLERİM…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı