REKLAMI GEÇ

Kahramanları Suriye sınırında

Kahramanları Suriye sınırında

İlk sınır ötesi harekatta Suriye’nin El Bab Şehrinde konuşlanan ve çok önemli bir görev üstlenen 11. Komando Tugay’ının kahraman mavi berelileri, başlaması an meselesi olan “Barış Pınarları” operasyonunda da kritik görev yapacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2019 Çarşamba, 14:42

Dünya, Türkiye’nin Suriye sınırında güvenlik koridaro açmak için başlatmak üzere olduğu Barış Pınarları operasyonuna odaklandı.

Aylardır süren sevkiyat, uluslararası güçler ile müttefiklere verilen sürenin dolması ve ABD askerlerinin Suriye’nin kuzeyinden çekilmesinin ardından başlayan hareketlilik hat safhada.

Barış Pınarları isimli operasyon ile Türkiye’nin sınıra 30 kilometre genişliğinde bir güvenlik koridoru oluşturmayı planlayan Türkiye’nin kahraman askerlerinin sınır sevkiyatı sürüyor.

Bu kapsamda görev alacak önemli birlikler arasında mavi bereliler de yer alıyor. Denizli 11. Komando Tugayı’nın mavi berelileri de bir süredir sınır ötesi harekat için Suriye sınırında.

11. Komando Tugayı’na bağlık çok sayıda mavi bereli Suriye’ye yapılan ilk sınır ötesi harekatta El Bab’da konuşlandırılmış, önemli bir görevi yerine getirmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı