REKLAMI GEÇ

111 bin kök haşhaş imha edildi

111 bin kök haşhaş imha edildi

İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerin, kaçak olarak ekildiğini tespit ettiği 111 bin kök haşhaş bitkisi imha edildi.

/ DENİZLİHABER / 23 Nisan 2008 Çarşamba, 00:00

Kaçak haşhaş ekimi ile mücadeleye devam eden İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Çivril’de ikamet eden G.A. isimli şahsın kaçak olarak haşhaş ektiği ihbarını almaları üzerine harekete geçti. Ekipler, adli makamlardan aldıkları arama kararı sonrası, Toprak Mahsulleri Ofisi Ajans Müdürlüğü ekipleri ile birlikte, haşhaşların ekildiği tarlayı kontrol etti. 2 bin < ?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />220 metrekare arazi içinde kaçak olarak 111 bin kök haşhaş bitkisi ekildiğini tespit eden jandarma ekipleri, haşhaşları traktörle imha ettirdi. Şüpheli G.A. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

10 ton kaçak şarap ele geçirildi

İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, yürüttükleri bir başka istihbarat çalışması sonucu, Bekilli’de ikamet eden S.A. ve H.C.’nin ürettikleri kaçak şarapları satmak için müşteri aradığını öğrendi. Bu bilgiye ulaşmalarının ardından harekete geçen ekipler, şahısları, kendilerine ait kamyon içerisine yükledikleri 10 ton şarap ile suçüstü yakaladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı