REKLAMI GEÇ

13 YAŞINDA CANINA KIYDI

13 YAŞINDA CANINA KIYDI

8. sınıf öğrencisi 13 yaşındaki M.E.O., evinde kendini iple tavana asarak intihar etti. 13 yaşında oğlunu kaybeden anne S.O. ise oğlunun kardeşini kıskanmasından dolayı intihar ettiğini ileri sürdü.

/ DENİZLİHABER / 20 Ekim 2009 Salı, 09:08

Denizli’de Hacı Serpil Kabaklıoğlu İlköğretim okulu 8. sınıf öğrencisi 13 yaşındaki M.E.O., kendini iple tavana asarak canına kıydı. Olay geçtiğimiz Cuma akşamı saat 22.00 sıralarında Dokuzkavaklar Mahallesi 2034 sokakta meydana geldi. Kuaförlük yapan baba U.O. ve anne S.O.’ın oğlu olan M.E.O., öğleyin okuldan çıktıktan sonra annesiyle set pazarına alışverişe gitti. Pazardan dönen O., evden internet kafeye gitmek için ayrıldı. Akşam olunca eve dönen M.E.O., annesi S.O evin önünde kardeşiyle ilgilenirken, kendini evlerinin üst katında iple asarak intihar etti. O.’ın cesedini bulan anne S.O., önce ipi kesti ardından ambulans çağırdı. Oğlunun öldüğünü öğrenen anne sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili polis soruşturma başlattı. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu’nda yapılan otopsinin ardından O.’ın cenazesi Asri Mezarlıkta toprağa verildi. Olayla ilgili anne ve babanın ifadeleri alındı. O.’ın 5 yaşındaki kız kardeşi A.O.’ı kıskandığı için intihar ettiği sanılıyor. M.E.O.’ın canına kıyması öğrenim gördüğü Hacı Serpil Kabaklıoğlu İlköğretim Okulu’ndaki öğretmenlerini ve arkadaşları da üzdü. 8-B sınıfındaki arkadaşları O.’ın sırasını çiçeklerle donattı.

Yorumlar

haber   -  Bağlantı 28 Şubat 2013, 12:56

Süleyman Bey, bu gerçekten tek çözüm olsa keşke. Ama insanoğlu, ne yazık ki zorluklarla pişiyor, gelişiyor, büyüyor. Ki herşeyin olduğu gibi kötü günlerin de bir sonu olacaktır. Umudunuzu, gücünüzü yitirmeyin. DENİZLİHABER

Suleyman   -  Bağlantı 28 Şubat 2013, 12:12

bende kendimi asmaya dusunyor 3gundur cesaret birikitiriyorum.insALLAH olerim .borc batagindayim

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı