REKLAMI GEÇ

13 yıl kesinleşmiş cezası bulunan uyuşturucu satıcısı kadın Çal’da yakalandı

13 yıl kesinleşmiş cezası bulunan uyuşturucu satıcısı kadın Çal’da yakalandı

Uyuşturucu imal ve ticareti yapmak suçundan 13 yıl kesinleşmiş cezası bulunan ve 3 yıldır aranan Huriye T. (33) Çal’da saklandığı akrabasının evinde JASAT ekipleri tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen kadın uyuşturucu taciri tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2020 Çarşamba, 17:36

Hakkında uyuşturucu imal etmek ve ticaretini yapmak suçundan 13 yıl kesinleşmiş cezası bulunan Huriye T. 3 yıldır aranmasına rağmen bulunamamıştı.

Huriye T.nin izini süren Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) sonuca ulaştı. Huriye T.nin Çal’da bir akrabasının evinde saklandığını belirleyen JASAT ekipleri operasyon için düğmeye bastı. JASAT ve Çal İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortak operasyonuyla yakalanan Huriye T. gözaltına aldı.

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Huriye T. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı ve kesinleşmiş cezasını çekmesi için cezaevine gönderildi.

Yorumlar

nihat turan   -  Bağlantı 6 Ağustos 2020, 11:24

uyuşturcu ticaretini kim yapıyorsa kim satıyorsa en ağır cezayı alsın yazık günah hergün insanlar ölüyor bu zehir tacirleri en ağır cezayı alsada bizde rahat nefes alsak

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı