REKLAMI GEÇ

14 bin kişiye uzanan dost eli

14 bin kişiye uzanan dost eli

Denizli Emniyet Müdürlüğü, PAÜ’ye kayıt yaptırmak amacıyla ilimize gelen öğrenci ve velilere yardımcı olmak amacıyla hazırladığı “İlk Adımda Dost Eli” projesi kapsamında,  9 bin 300’ü öğrenci olmak üzere toplam 14 bin 250 kişiye ulaşım ve ikamet konularında yardımcı olundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Eylül 2014 Çarşamba, 15:14

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Pamukkale Üniversitesi fakülte ve yüksekokullarını kazanarak kayıt yaptırmak amacıyla ilimize gelen öğrenci ve ailelerine yönelik olarak hazırlanan “ İlk Adımda Dost Eli” projesi ile yardımcı oldu.

Pamukkale Üniversitesi’ndeki kayıt noktalarında ve şehirlerarası otobüs terminalinde açılan standlarda öğrenciler ve aileler karşılanarak yönlendirildi. Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Öğrenciler ve aileleri, bilmek istedikleri hususlarda devletimizin resmi kurumlarında çalışan görevlilerden sağlıklı ve doğru bilgi almaları, görevli ve yetkili olmayan ve başka amaçlar doğrultusunda iletişim kurmaya çalışan kişi ve kurumlara itibar etmemeleri sağlanarak, kayıt sürecini en kolay, kısa ve doğru şekilde tamamlayıp, ilimizden huzurlu bir şekilde ayrılmaları sağlanmıştırs Otogarda kurulan stantta öğrenciler ve aileleri karşılanarak kendilerine çıtçıtlı zarf dosya içerisinde pilot kalem, not defteri, broşür ve mektup hediye edilerek su ikramında bulunulmuş, ücretsiz servis araçlarımıza yönlendirilerek, kısa bir şehir turunun ardından Pamukkale Üniversitesi Kampüsü içerisinde bulunan kayıt alanına ulaştırılmışlardır. Yine Kayıt alanında kurulmuş olan çadırlarda oluşturulan dinlenme alanlarında öğrenci ve velilerimize diğer ikram ve hediyelerimizin yanı sıra soğuk içecek ve kurabiye ikram edilmiş, küçük kısa sohbetler gerçekleştirilmiştir. Kayıt işlemlerini tamamlayarak otogara dönmek isteyen öğrencilerimizin ulaşımları da yine ücretsiz servis araçlarımızla sağlanmıştır” denildi.

Açıklamada ayrıca, kayıtların devam ettiği 1-5 Eylül Tarihleri arasında 9 bin 300’ü öğrenci olmak süzere toplam 14 bin 250 kişiye ulaşıldığı bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı