REKLAMI GEÇ

186 kişiye sokağa çıkma, 3 kişiye karantina ihlali cezası

186 kişiye sokağa çıkma, 3 kişiye karantina ihlali cezası

Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta içi ve cumartesi günleri akşam, pazar günü de tam gün uygulanan sokağa çıkma yasağını ihlal eden 186 kişiye 167 bin 400 lira para cezası kesildi. Ayrıca, 3 kişinin de karantina kurallarını ihlal ettiği belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2021 Pazartesi, 17:44

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri 31 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında koronavirüs önlemlerine ilişkin denetimler gerçekleştirdi.

Daha önceki haftalarda maske ve sosyal mesafe kurallarının da ciddi şekilde ihlal edildiği gözlenirken, son bir hafta içinde her iki ihlalden de ceza kesilmedi.

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINI İHLAL ETTİLER
Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son bir hafta içinde gerçekleştirdiği denetimlerde sokağa çıkma izni olmadığı halde sokakta yakaladığı kişilere acımadı.

Hafta içi akşam saatlerinde evlerinde olması gereken 69 kişi sokakta yakalandı. Pazar günü ise kısıtlamayı ihlal edenlerin sayısı 117 olarak açıklandı. Sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 186 kişiye toplam 167 bin 400 lira para cezası kesildi.

KARANTİNA KAÇAKLARI
Koronavirüs testleri pozitif çıkan ya da temaslı olduğu için karantinada bulunması gereken 3 kişi sokakta yakalandı. Bu kişilere toplam 2 bin 580 lira para cezası kesildi, zorunlu karantina süreçleri için KYK yurtlarına yerleştirildi. Ayrıca bu kişiler hakkında suç duyurusunda da bulunuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı