REKLAMI GEÇ

200 bin lira değerinde altın çaldılar, film gibi operasyonla yakalandılar

200 bin lira değerinde altın çaldılar, film gibi operasyonla yakalandılar

Servergazi Mahallesi’nde bir evden 200 bin lira değerinde altın çalan dördü kadın 5 zanlı, film gibi operasyonla yakalandı. Zanlılar tutuklandı, altınlar sahibine teslim edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Şubat 2021 Cumartesi, 13:20

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Servergazi Mahallesi’nde bir evde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma başlattı.

Çevrede bulunan güvenlik kameralarını titizlikle inceleyen polis, evden 4 bilezik, 1 altın zincir, 1 adet yüzük, 2 adet altın kolye, 2 çift küpe ve 2 bin 900 lira parayı çalanları belirledi.

Hırsızlığı gerçekleştirenlerin “Kayseri ve Nazilli Grubu” olduğunun tespit edilmesinin ardından filmleri aratmayan bir takip başladı.

Zanlıların hırsızlığın ardından ticari taksi ile Denizli’deki bir alışveriş merkezinin otoparkına geldikleri, buradan şehir içi minibüsü ile tren garında inip, Nazilli’ye giden otobüse binerek, Buharkent’e varmadan boş arazide otobüsten indikleri belirlendi.

Buradan da kendilerine ait bir araçla Nazilli’ye gidip konaklayan zanlılar, ertesi gün Kayseri’ye gitmek üzere Afyonkarahisar istikametine artçı öncü şekilde 2 farklı araç ile belirli mesafe aralıklarla tedbir uygulayarak yola çıktıkları tespit edildi.

Araçları takibe alan polis, Dinar ve Çay İlçe Emniyet Amirliği görevlileriyle irtibata geçerek, Çay ilçesinde bulunan uygulama noktasında araçlar durduruldu, dördü kadın 5 zanlı yakalandı.

Zanlıların üzerinde çalınan 4 bilezik, 1 altın zincir, 1 adet yüzük, 2 adet altın kolye, 2 çift küpe ve 2 bin 900 ele geçirildi.

Çalıntı altınlar ile para sahibine teslim edilirken, mahkemeye çıkarılan 4’ü kadın 5 zanlı tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı