REKLAMI GEÇ

25 yaşındaki kadını 150 bin lira dolandıran zanlılar böyle yakalandı

25 yaşındaki kadını 150 bin lira dolandıran zanlılar böyle yakalandı

Kendilerini polis olarak tanıtıp, Pamukkale’de 25 yaşındaki G.A. isimli kadını, “Adınız FETÖ soruşturmasına karıştı, evinizdeki altınlar FETÖ’nün” diyerek korkutan ve 150 bin lira değerindeki altınlarını alan sahte polisler jandarmaya yakalandı.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2021 Cuma, 14:54

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, devriye gezdikleri sırada şüphelendikleri bir taksiyi takibe aldı.

Ekiplerin bir süre sonra durdurduğu takside bulunan Adem C. (37) ile Ruhi S. (27) jandamayı fark edince, içinde altınların bulunduğu çantayı camdan dışarı attı.

Zanlıları gözaltına alan ekipler, atılan çantayı kontrol ettiklerinde içinde çok miktarda bilezik, kolye gibi ziynet eşyalarının olduğunu belirledi.

Ekipler ardından, zanlıların altınları aldıkları kişinin Pınarkent Mahallesi’nde oturan G.A. olduğunu tespit etti. G.A’ya dolandırıldığını söyleyen ekipler, içi altın dolu çantayı teslim etti.

Olayla ilgili çalışmalarını genişleten ekipler, dolandırıcılık olayını organize eden kişinin Naim Ç. (31) olduğunu tespit etti. Naim Ç. (31) jandarma ekipleri tarafından kent merkezinde gözaltına alındı.

Adem C’nin 10, Naim Ç’nin 11 ve Ruhi S’nin 8 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı