REKLAMI GEÇ

29 Ekim Bulvarı’nda kaza: 7 yaralı

29 Ekim Bulvarı’nda kaza: 7 yaralı

Adalet Mahallesi 29 Ekim Bulvarı’nda trafik kazası… İki otomobilin çarpıştığı kazada, araçlardan birisi savrulup direğe çarptı, sonra da karşı şeride geçti. Kazada yedi kişi yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Temmuz 2015 Salı, 15:46

29 Ekim Bulvarı’nda film sahnelerini aratmayan bir trafik kazası yaşandı. SGK İl Müdürlüğü önündeki kavşakta kırmızı ışık yanınca, sürücüler yavaşlamak için frene bastı. Kontrolden çıkan araçlar çarpıştı ve biri orta refüjdeki direğe çarpıp karşı şeride geçti.

Kazada her iki araçta bulunan yedi kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye götürüldü.

Yorumlar

ANIL   -  Bağlantı 22 Temmuz 2015, 11:46

Adliye ışıklarından kalkan araçlar sonrasında ralli yapmaya başlıyor. ATM lerin önünde iki şerit park edenler var. Vatandaş SGK ya uçarak mı geçecek. Yukarıdan gelenler desen zaten uçuyor. Denetim desen ZIFIR, ZIFIR.

memo   -  Bağlantı 22 Temmuz 2015, 04:17

kesinlikle buradaki ışık çok saçma. bu ışık kalkmaz ise daha çok kaza olur. bir üstteki kavşağa ışık konulsa daha iyi olur.

ibram   -  Bağlantı 21 Temmuz 2015, 16:29

Buraya hangi akıl ve mantıkla ışık konulduğunu anlayabilmiş değilim. Çok pis bir yer. Çok kez kaza olmaya ramak kalan anlara şahit oldum. Acilen kaldırılmalı, gerekli ise üst geçit yapılmalı. Yoksa daha çok kaza olur bu yerde.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı