REKLAMI GEÇ

3 ARACA ÇARPIP KAÇMAYA ÇALIŞTI

3 ARACA ÇARPIP KAÇMAYA ÇALIŞTI

Fatih’te iki araca çarptıktan sonra bir tekeri olmayan araçla kaçmaya çalışan ve başka bir araca çarparak duran sürücü yaya olarak olay yerini terk etmeye çalıştıysa da vatandaşlar tarafından yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2019 Salı, 09:08

Dün gece Pamukkale İlçesi’ne bağlı Fatih Mahallesi’nde ilginç bir kaza yaşandı. Kaza sonrası kaçmaya çalışan sürücüyü gürültüye uyanan mahalleli yakaladı.
Gece yarısı 20 ACC 036 plakalı aracı ile Fatih Köprülü Kavşağı’ndan eski Karakurt Yolu’na ilerleyen İ.Ö. 1925 sokak içine hızlı girince aracın kontrolünü kaybetti.

Otomobil önce park halinde bulunan ve engelli bir vatandaşa ait olan 20 AVV 551 plakalı sepetli motosiklete çarptı. Duramayan araç motosikleti kaldırıma savurduktan sonra 20 AAP 521 plakalı park halindeki bir otomobile çarparak durabildi. Bu sırada motosiklet hurdaya dönerken İ.Ö.’nün kullandığı aracın ise bir tekerleği yerinden fırladı.

Mahalle sakinleri kaza sonrası gürültüe uyandı ve dışarı çıktı. Bazı vatandaşların gürültüyü deprem sandığı kaydedildi.

Görgü tanıklarına göre sürücü İ.Ö. tek tekerleği olmayan aracını çalıştırıp olay yerinden uzaklaşmak istedi. Kontrol altına alınamayan araç bu kez karşı kaldırımda park halindeki 03 NC 3873 plakalı otomobile çarptı.

Kazadan yara almadan kurtulan sürücü İ.Ö.’nün bu kez araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalıştığı iddia edildi. Araçları maddi hasar gören mahalle sakinleri İ.Ö’nün kaçmasına müsaade etmedi ve olay yerine polis çağırıp teslim etti. Kaza sonrası üç otomobil ve motosiklette ağır hasar meydana geldi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı