REKLAMI GEÇ

4 kişilik ailenin yok olduğu rampada zincirleme trafik kazası oldu

4 kişilik ailenin yok olduğu rampada zincirleme trafik kazası oldu

Buldan ile Sarıgöl arasında, Güney ilçesine bağlanan kavşağa yakın rampada yağış nedeniyle yine kaza meydana geldi. İki gün önce dört kişilik ailenin yok olduğu kavşaktaki kazaya yine yağış sebep oldu. Tırın da karıştığı kazada 4 kişi yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2023 Perşembe, 11:10

Buldan ilçesinin sınırları içinde bulunan ve Manisa – Denizli Karayolu üzerinde Güney rampası olarak adlandırılan yolda kazaların ardı arkası kesilmiyor.

Son olarak 4 kişilik ailenin yaşamını yitirdiği noktada aradan 1 gün geçmesine rağmen yine kaza oldu. Denizli istikametine doğru seyir ettiği sırada E.Ç. (47) idaresindeki 35 AYG 594 plakalı tır, S.U. kontrolündeki (51) 35 ALY 389 plakalı kamyonete ve B.Ö. hakimiyetindeki (46) 20 ADG 155 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçların savrulduğu kazada kamyonette yolcu olarak bulunan H.U. (47) ve araç sürücüleri olmak üzere toplamda 4 kişi yaralandı. Yapılan çalışmaların ardından sürücülerin ayakta tedavi gördüğü kazada yolcu konumunda bulunan kişi hastaneye kaldırıldı. Ardından araçlar yoldan kaldırılarak trafiğin akışı normale çevrildi.

Öte yandan; Güney rampası dahil olmak üzere Denizli’ye doğru giden karayolunda son zamanlarda artan kazalar tepkilere yol açarken, sürücüler karayolu ekiplerinden gerekli önlemlerin almasını talep etti. DENİZLİ (İHA)

Bu yol özellikle yük taşımacılığı için hayati önemde. Denizli’nin lojistik atardamarı niteliğindeki bu yol, büyük önem taşıyor.

İstanbul bölgesi güzergahı için de iyi bir alternatif  olması nedeniyle yol özellikle ağır vasıta araçlar tarafından sıklıkla kullanılıyor. Bu nedenle yolda kaza, neredeyse eksik olmuyor.

Yorumlar

muhammet   -  Bağlantı 25 Mayıs 2023, 23:28

sıcak asfalt uzerini atılam mucur sonuç bu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı