REKLAMI GEÇ

5 YAŞINDAKİ OĞLUNA KABUS YAŞATTI

5 YAŞINDAKİ OĞLUNA KABUS YAŞATTI

Denizli’den İzmir’e giden ve bir inşaatın 4. katına çıkarak intihar girişiminde bulunan A.Ö., yanında bulunan 5 yaşındaki oğluna korku dolu dakikalar yaşattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ocak 2015 Cuma, 17:26

İddiaya göre, Çivril’de yaşayan ve bir maden firmasında iş makinesi operatörü olarak olarak çalışan A.Ö. (28), eşi G.Ö. ile tartıştı. Bunun üzerine G.Ö. polise başvurdu. Şikayetin ardından devlet korumasına alınan G.Ö., İzmir’de kadın sığınma evine yerleştirildi.

Bu duruma içerleyen A.Ö., yanına 5 yaşındaki oğlu O.Ö.’yü de yanına alıp İzmir’e gitti. Otogardan Bornova’ya giden A.Ö., oğlu ile beraber Kamil Tunca Bulvarı’nda bir inşaatın 4. katına çıktı. İntihar edeceğini söyleyen A.Ö.’yü görenlerin haber vermesiyle olay yerine polis ve itfaiye ekipleri gönderildi.

İtfaiye ekipleri hava yastığı açarken, polis de sık sık oğlu ile birlikte atlayacağını söyleyen babayı ikna etmeye çalıştı. Bir saat süren çabanın sonunda A.Ö’nün bir anlık dalgınlığından yaralanan polis ekipleri, üzerine atlayarak etkisiz hale getirdi. Bu sırada korku dolu anlar yaşayan O.Ö. uzun süre ağladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı