REKLAMI GEÇ

9 günlük bayram tatilinin acı bilançosu

9 günlük bayram tatilinin acı bilançosu

1 Temmuz Cuma günü başlayan ve 11 Temmuz Pazartesi günü sona eren 9 günlük bayram tatilinde Denizli’de 187 ayrı trafik kazası meydana geldi. Kazalarda, 9 kişi hayatını kaybetti, 196 kişi yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Temmuz 2016 Perşembe, 14:55

Denizli Emniyet Müdürlüğü 9 günlük bayram tatilinin acı bilançosunu açıkladı. Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre Denizli şehir merkezi ve il sınırları içerisinde 14 bin 900 aracın kontrol edildiği, vatandaşların zaman zaman trafik kurullarına uymaları yönünde ikaz edildiği belirtilerek, 9 günlük bayram tatili süresince meydana gelen trafik kazalarının acı bilançosuna yer verildi.

9 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 196 KİŞİ YARALANDI
Denizli’de il genelinde meydana gelen trafik kazalarında 9 kişi hayatını kaybetti. Bayram tatilinin başlangıcı olan 1 Temmuz’da Honaz Yokuşbaşı mevkiinde meydana gelen kaza da 4’ü çocuk 7 kişi yaralandı, 3 Temmuz’da Acıpayam, Pamukkale ve Acıpayam’da meydana gelen üç ayrı trafik kazasında ise 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi kazayı yaralı olarak atlattı.

Ayrıca 4 kişinin hayatını yitirdiği Honaz Kaklık bölgesinde meydana gelen tren kazası ile birlikte Denizli il sınırları içerisinde toplam 187 trafik kazası meydana geldi. Kazalarda 9 kişi hayatını kaybederken, 196 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı