REKLAMI GEÇ

Acıpayam cinayetinde iki gözaltı

Acıpayam cinayetinde iki gözaltı

Acıpayam Alcı Mahallesi’nde meydana gelen bir kişinin ölümü, iki kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan saldırının iki faili jandarma tarafından yakalandı. Yaralı iki kişiden birinin durumunun ağır olduğu açıklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2016 Pazartesi, 10:01

Ramazan ÇETİN / (DHA)
Önceki gece saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda Ramazan K. Acıpayam’ın Alcı mahallesinde aralarında husumet bulunan Hasan T. ve Turgut S. ile karşılaşmış, tartışma başlamıştı. Tartışmaya Ramazan K.nın oğlu Ufuk K. ve akrabası Muhammet K. da katılmıştı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşmüş, Ufuk K. av tüfeğinden çıkan kurşunların hedefi olarak olay yerinde hayatını kaybetmiş, Ramazan K. ile Muhammet K. da feci şekilde darp edilmişti.

KAÇAN ZANLILAR YAKALANDI
Olayın ardından ölen Ufuk K. morga kaldırılmış, yaralılar da hastaneye sevk edilerek tedavi altına alınmıştı. Jandarma, cinayetin ardından kayıplara karışan iki zanlının yakalanması için soruşturma başlattı. Bölgede önlem alan, yollarda kontrol noktaları oluşturan jandarma bir süre sonra cinayet zanlısı Turgut S. ve Hasan T.yi yakaladı. Zanlılar jandarmada sorguya alınırken, yaralı Ramazan K.nın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

denizli-acipayam-da-cinayet-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı