REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da barışmak istediği karısını bıçaklayan koca suç aletiyle paylaşım yaptı

Acıpayam’da barışmak istediği karısını bıçaklayan koca suç aletiyle paylaşım yaptı

Acıpayam’da dün akşam Onur A. Boşanmak üzere olduğu eşini öldüresiye bıçakladı. Onur’un daha önce eşini geri döndürmek için kendini iki kez öldürmeyle tehdit ettiği ortaya çıktı. Hiçbirinde başarılı olamayan Onur A. Eşini bıçakladıktan sonra da sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Temmuz 2022 Cumartesi, 16:09

Acıpayam Aşağı Mahalle’deki kadına yönelik şiddet eyleminin ardından yine alınmayan önlem çıktı. 26 yaşındaki Onur A, eşi R.A’yı boşanma fikrinden vazgeçiremeyince parkta bıçakladı. Ağır yaralanan 22 yaşındaki talihsiz kadının hayati tehlikesi sürüyor.

Onur’un eşini ikna edebilmek için iki kez kendini öldürmekle tehdit ettiği ortaya çıktı. Acıpayam’da gerçekleşen ilk olayda Onur, başına tüfek dayayarak eşinin dönmesini istedi. Çevredekilerin ikna etmesiyle bu eyleminden vazgeçti.

Onur, bir süre sonra bu kez de çatıya çıkarak dikkat çekmek istedi. Yine kendini öldürmekle tehdit eden genç adam ikna edildi.

İki kez kendine yönelik eylemde bulunan ama kendine zarar vermeyen Onur, dün akşam eşine zarar vermekten çekinmedi. Yanında getirdiği ekmek bıçağını 22 yaşındaki R.A’ya sapladı ve kaçtı.

Firar olduğu dönemde eline suç aletini alarak sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Paylaşımında kendini haklı çıkaracak ifadeler kullanıyor ama önceki eylemleri ile ifadeler çelişiyor. Bu nedenle ifadelerine yer vermiyoruz.

İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Onur A. sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Acıpayam’da boşanma aşamasındaki eşi tarafından bıçaklanan kadın ağır yaralandı

Yorumlar

Ahmet   -  Bağlantı 30 Temmuz 2022, 23:08

Erkekler mertliği efeliği yanlış anlamış karısına öldürmek için eline silah bıçak alan veya tuzak kuranlar aslında içinde sakladıkları korkaklığı meydana çıkarıyorlar bunlar neydi Erkek miydi bunlar aslında Topişler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı