REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da cinayet gibi kaza 17 yaşındaki İrem’i aldı

Acıpayam’da cinayet gibi kaza 17 yaşındaki İrem’i aldı

Acıpayam’ın Yumrutaş Mahallesinde mısır tarlasındaki sulama borularının düzgün döşenmesini sağlayan üç kızdan biri tekerleğin altına düşerek öldü. Kazaya sebep olan mülteci tarım işçisi kaçtı ancak yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2022 Cuma, 22:43

Olay, Acıpayam’ın Yumrutaş Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre cinayet gibi kaza şöyle gelişti: Mısır tarlasında sulama boruları döşeniyordu. Traktörün arkasına takılan bir platformda, boruların düzgün döşenmesini sağlayan 3 işçi oturuyordu.

Bu sırada su matarasının kapağı tarlaya düştü. İşçilerden biri kapağı almak için bulunduğu platformdan indi. Kapağı aldıktan sonra da traktörle mesafesi uzaklaştı. 20 KC 268 plakalı traktörü kullanan Afgan uyruklu mülteci M.A. tarım işçisi geri geri giderek kızın işini kolaylaştırmak istedi.

Ancak o sırada platformun üzerindeki 2 işçiden biri olan 17 yaşındaki İrem Selçuk, dengesini kaybedip düştü. Traktör sürücüsü frene bassa da kazayı engelleyemedi ve İrem tekerlek altında kaldı. Çevredekilerin haber vermesiyle kaza yerine gelen sağlık ekipleri, Selçuk’un hayatını kaybettiğini belirledi.

Mülteci traktör sürücüsü olaydan sonra kaçtı ancak jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. (Fotoğraf: Acıpayam Gazetesi)

Yorumlar

Alper   -  Bağlantı 30 Temmuz 2022, 10:05

Bunun hesabını o afgana işveren tarla sahibi vermeli cahil herif nelere sebep oldun

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı