REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da kaza: 6 yaralı

Acıpayam’da kaza: 6 yaralı

Acıpayam’ın Akalan Mahallesi’nde içinde doktor ve öğretmen çift ile çocukları ve yakınlarının çocuğunun bulunduğu otomobil virajı alamadı ve köprüden yuvarlandı. Kazada yaralanan 6 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Nisan 2016 Cumartesi, 16:46

Kaza Acıpayam’ın Akalan Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Ailesiyle birlikte Acıpayam’ın Kelekçi Mahallesi’ne giden Dr. Ahmet Ali Birgin, virajda yönetimindeki 06 BT 3129 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil takla atarak köprüden aşağı yuvarlandı.

6 KİŞİ YARALANDI
Kazada otomobil sürücüsü Ahmet Ali Birgin, eşi Nazlı Birgin, çocukları Mete Birgin (4) ve Şeyda Birgin (9) ile yakınları Yiğithan Yüsen (8) ile Ela Deniz Yüsen (4) yaralandı.

Kazazedelerin yardımına çevreden yetişenler koştu. Otomobilden çıkarılan yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin yapılmasının ardından Acıpayam Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

KENDİSİ DOKTOR, EŞİ ÖĞRETMEN
Ahmet Ali Birgin’in Kelekçi Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’nde doktor, eşi Nazlı Birgin’in ise Yolçatı Mahallesi’nde öğretmen olarak görev yaptığı öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

(Kaynak: Acıpayam Gazetesi.com)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı