REKLAMI GEÇ

Acıpyam’da kaybolan 77 yaşındaki Emine Aksoy’dan 48 saattir haber yok

Acıpyam’da kaybolan 77 yaşındaki Emine Aksoy’dan 48 saattir haber yok

Acıpayam’ın Benlik Mahallesi’nde oğluyla birlikte mantar toplamaya giden 77 yaşında Emine Aksoy’dan 48 saattir haber alınamıyor. Yaşlı kadının bulunması için aramalar sabah saatlerinde yeniden başlatıldı. Emine Aksoy’u komandolar da arıyor.

Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 9 Kasım 2021 Salı, 10:08

Geçtiğimiz pazar günü Benlik Mahallesi Ercek mevkiinde Emine Aksoy, oğlu Osman Aksoy ile birlikte mantar toplamaya gitti. Osman Aksoy annesini dinlenmesi için bir süre yalnız bırakıp mantar aramaya devam etti. Geri döndüğünde annesini bulamayan Aksoy durumu jandarmaya bildirdi.

Emine Aksoy’u en son aynı mevkide yol kenarında mahallelinin gördüğü ve yaşlı kadının oğlunu sorduğu öğrenildi. Aramalar bu bölgeden başlatıldı, taranan alan genişletilerek aramalar sürdü.

Ancak, aradan geçen 48 saat içinde Emine Aksoy’un izine rastlanılamadı. İşitme kaybı da olduğu öğrenilen Emine Aksoy’un bulunması için bölgede başlatılan seferberlik sürüyor.

Sabah saatlerinde yeniden yoğunlaştırılan arama çalışmalarına Jandarma, AFAD, İHH, AKUT, orman ekipleri ve köylüler katılıyor.

Yorumlar

Zafer Sayın   -  Bağlantı 9 Kasım 2021, 15:49

İnşaallah tez zamanda sağ salim bulunur.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı