REKLAMI GEÇ

Bu adam ölür diyerek çektikleri görüntüyü paylaştılar

Bu adam ölür diyerek çektikleri görüntüyü paylaştılar

Denizli-İzmir karayolunda ters yönden giden otomobil ile TIR’ın çarpıştığı feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Bir intihara gidişi andıran görüntüleri cep telefonuyla çekenlerin “bu adam ölür” sözleri ne yazık ki saniyeler sonra gerçeğe dönüştü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Şubat 2016 Çarşamba, 17:05

Denizli-İzmir karayolunun Beylerbeyi geçişinde pazartesi akşamı meydana gelen kazada ters yönden giden Hasan Yerkin’in kullandığı 20 U 9534 plakalı otomobil ile M.A. yönetimindeki 35 ENN 596 plakalı TIR kafa kafaya çarpışmış, kazada otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetmişti.

GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTILAR
Bu kaza aynı yolda seyreden bir başka araçtakiler tarafından cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi. Görüntüyü çekenler, zaman zaman klakson çalarak uyarıda bulunmaya çalışırken, telefonla 155’i arayıp ihbar da yapıyor.

“BU ADAM ÖLÜR” DİYORLAR
Görüntüleri çekenler, şok ve korkuyu aynı anda yaşarken kendi aralarında “Trafiği birbirine kattı. Ters yönden tam gaz gidiyor. Birinin başını yakacak” yorumlarını yaparken, “Bu adam ölür” sözlerinden saniyeler sonra da otomobil TIR ile kafa kafaya çarpışıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı