REKLAMI GEÇ

Adana merkezli swinger operasyonunda ilginç detaylar

Adana merkezli swinger operasyonunda ilginç detaylar

Aralarında Denizli’nin de bulunduğu 16 şehirde yapılan swinger (eş değiştirme) yöntemiyle fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 70’i evli çift, 1 trans birey, 3’ü kadın 74 kişinin evde parti olduğu günlerde çocukları odaya kilitledikleri, şifreli konuştukları ve ücret karşılığında fuhuş turnesine çıktıkları ileri sürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ekim 2020 Çarşamba, 21:27

Adana Emniyet Müdürlüğü, Adana merkezli 16 şehirde para karşılığı swinger fuhuş yapan 74 kişiyi gözaltına aldı. Adana yerel gazetelerinden edinilen bilgilere göre, 6 ay boyunca takip altına alınan zanlıların internet üzerinden birbirlerine çıplak fotoğraf göndererek tanıştıkları belirlendi.

Aralarında Denizli’nin de bulunduğu Adana merkezli operasyon; Antalya, Mersin, Hatay, Şanlıurfa, Gaziantep, Konya, Afyonkarahisar, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Kars, Burdur, Şırnak ve Edirne’yi kapsıyordu.

Sorguları süren zanlıların 2 bin lira karşılığında fuhuş yaptıkları, parti düzenlenen evlerde çocuk olması durumunda odaya kilitledikleri, yakalanmamak için de şifreli kelimeler kullandıkları öğrenildi. Zanlıların belirledikleri şehirlere ‘fuhuş turnesi’ düzenledikleri ve sırayla gezdikleri de ileri sürüldü.

Yorumlar

Bilal   -  Bağlantı 8 Ekim 2020, 05:35

Güzel Güzel Denizli için ayrı önem verin Fetö piçlerine Fuhuş Çetelerine Mafyalara ve hatta Kendisini Devletin üstünde gören Şırketlere kadar üzerlerine binin Denizliye bol bol operasyon yapın buna ihtiyaç var çünkü…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı