REKLAMI GEÇ

Boşanmak isteyen eşi ile baldızı ve bacanağına kurşun yağdırdı

Boşanmak isteyen eşi ile baldızı ve bacanağına kurşun yağdırdı

Adliye önünde baldızını öldürüp, eşi ile bacanağını ağır yaralayan Kemal S. saldırıyı ileri bir tarihe ertelenen boşanma davası bitiminden dakikalar sonra gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2017 Cuma, 12:05

Denizli bugün Adliye önündeki silahlı saldırıyı konuşuyor. Saldırıdan dakikalar sonra gelişmeleri fotoğraflar, görüntüler ve doğru haberlerle okurlarına anlık duyuran Denizlihaber, korkunç saldırının perde arkasını da öğrendi.

Saldırgan Kemal S.’den boşanmak isteyen eşi Şengül Sezgince bir süre önce dava açtı. İlk davaları bugün görüldü. Kemal S. mahkemede boşanmak istemediğini söyleyince, dava ileri bir tarihe ertelendi.

EŞİNİ İKNA EDEMEMİŞ
Kemal S.’nin boşanmak isteyen eşiyle defalarca görüştüğü, ancak barışmak için onu ikna edemediği öğrenildi. Bir süredir eşinden ayrı yaşayan Şengül Sezgince, daha önceki görüşmelerinde, “Ayrılmak istemiyorum, ayrılırsak seni yaşatmam” diyen öfkeli kocasından korunmak için koruma tedbiri de aldırdığı belirlendi.

CİNAYETİ PLANLAMIŞ
Şengül Sezgince, mahkemede boşanmak istediğini ısrarla tekrar edince, mahkeme çıkışında korkunç cinayetin yaşandığı öğrenildi.

Şengül Sezgince’ye destek için kardeşi Fadime Boz ile eniştesi Ali Maden Avcı da adliyeye gidip, davayı takip ettiler. Eşinin boşanmak istemesinde ısrarlı olması üzerine, mahkeme çıkışında otomobilden silahını alan Kemal S, Adliye binasının çıkış kapısında saldırıyı gerçekleştirdi.

EŞİ OLAY YERİNDE ÖLDÜ
Kemal S. ilk kurşunu eşinin başına sıktı. Daha sonra da bacanağı Ali Maden Avcı ile baldızı Fadime Boz’a kurşun yağdırdı. Fadime Boz olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan Maden ve eşi Şengül Sezgince hastanede yaşam mücadelesi devam ediyor.

TABANCANIN KURŞUNU BİTTİ
Saldırının ardından Kemal S. silahı başına dayayıp tetiğe baskı. Ancak, kurşunu bittiği için intihar edemedi. Silah sesleriyle birlikte harekete geçen polis saldırganın üzerine atlayarak etkisiz hale getirdi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı