REKLAMI GEÇ

Adliye saldırganı 22 yıl önce Hıristiyan olmuş, ‘cesedim var” demiş

Adliye saldırganı 22 yıl önce Hıristiyan olmuş, ‘cesedim var” demiş

Adliye’de mahkeme çıkışında eşi, baldızı ve bacanağına kurşun yağdıran ve iki kişinin ölümüne bir kişinin ağır yaralanmasına neden olan Kemal S.’nin 22 yıl önce, ‘cesedim var’ dediği için girdiği cezaevinde yatarken Hristiyan olduğu öğrenildi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2017 Cuma, 15:29

Denizli Adliyesi’nde yaşanan silahlı saldırı gündeme bomba gibi düşerken, Denizlihaber, katil zanlısının geçmişiyle ilgili çok önemli detaylara ulaştı.

Silahlı saldırıda baldızı Fadime Boz ile bacanağı Ali Maden Avcı’yı öldüren boşanmak isteyen eşi Şengül Sezgince’yi de ağır yaralayan Kemal S., 22 yıl önce Eskihisar Mahallesi’nde otururken ilginç bir olay yaşamış.

“MEZARLIKTA LEŞİM YATIYOR”
İnşaatlarda soğuk demircilik yapan Kemal S., 22 yıl önce Fatma isimli ilk eşiyle yaptığı tartışmada, “Eskihisar Mezarlığı’nda leşim var” dediği ve eşinin de jandarmaya suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

1995 yılında yaşanan bu olayın ardından, jandarmanın gözaltına aldığı Kemal S.tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ekipler bir süre mezarlıkta incelemeler yaptı. Faili meçhul cinayetler mercek altına alındı, ancak Kemal S.’nin cinayet işlediğine dair bulguya rastlanmadı. Masum olduğunu söyleyen Kemal S. bir süre sonra tahliye oldu.

NASIL HRİSTİYAN OLDU?
Kemal S., eski Denizli Cezaevi’nde yatarken, İzmir’de bir kiliseye mektup yazmış ve Hristiyan olmak istediğini iletmiş. Denizli’ye gelen 3 kişi cezaevinde Kemal S. ile görüşüp, ayinle Hristiyan olmasını sağlamış. Tahliye olduktan sonra da zaman zaman Hristiyanlarla görüşen ve İzmir’e giderek kilisede ayinlere katılan Kemal S.’ye yakınları ‘Hristiyan Kemal’ adını vermiş.

EŞİYLE HEP SORUNLUYDU
Boşanmak isteyen eşine ve yakınlarına kurşun yağdıran Kemal S.’yi tanıyanlar, “Yıllardır eşiyle sorun yaşıyordu. Üç çocuk babasıydı ama bir türlü eşiyle ilişkisi sağlıklı gitmedi. Zaman zaman eşine şiddet uygulardı” dediler.

Yorumlar

Niyazi Gümüşer   -  Bağlantı 26 Haziran 2023, 00:01

Allah rahmet eylesin

çağlar   -  Bağlantı 2 Haziran 2017, 21:41

idam idam idam. yetkililer neden görmüyor bunu. ne olacak şimdi tıkacaksın içeriye besleyeceksin.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı