REKLAMI GEÇ

Afyonkarahisar’da cesetleri su kuyusunda bulunan çift Denizli’de toprağa verilecek

Afyonkarahisar’da cesetleri su kuyusunda bulunan çift Denizli’de toprağa verilecek

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde kendilerinden 16 gündür haber alınamayan çiftin cesetleri su kuyusunda bulundu. Uzun süre Denizli’de yaşayan Cevdet (66) ile eşi Zeliha Uysal (64) Denizli’de yan yana toprağa verilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Kasım 2020 Çarşamba, 12:37

Pınarlı köyünde hayvan otlatan Abdullah Korkmaz, köy girişine 500 metre mesafede bulunan ve kullanılmayan su kuyusundan koku geldiğini fark edince durumu muhtara bildirdi.

Köy muhtarı Kemal Yıldırım’ın haber vermesi üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri, kuyuda, kayıp oldukları bildirilen Cevdet Uysal (66) ile eşi Zeliha Uysal’ın (64) cesetlerini buldu.

Cesetler olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için Dinar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Muhtar Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, jandarma ekiplerinin üzerleri taşla kapatılan cesetleri kuyudan çıkardığını söyledi. Yıldırım, “Taşlar kaldırıldığında cesetlerin ayaklarını ilk gördüğümde aynı zamanda komşumuz olan Cevdet Uysal’ı pantolonundan teşhis ettim.” diye konuştu.

“KUYUNUN ÜZERİ KAPATILMIŞ”
Cesetleri bulan çoban Abdullah Korkmaz da hayvanlarını otlatırken kullanılmayan su kuyusundan değişik bir koku geldiğini fark ettiğini söyledi.

Korkmaz, “Kuyunun başına oturuyormuşuz meğer. Kuyunun üzerine taşlar ve otlar yığılmış. Köyde de kayıp çift olunca hemen muhtarı aradım.” dedi.

Muhtarın da jandarmaya haber verdiğini anlatan Korkmaz, “Jandarmadaki arkadaş elleriyle taşları temizledi. Koku daha fazla olunca ‘Burada ceset var.’ dediler. Pantolon, kayıp adamın pantolonuydu. Kuyu 1 yıldır kullanılmıyordu.”

OLAY
Pınarlı köyünde yaşayan Cevdet Uysal (66) ile eşi Zeliha Uysal’dan (64) haber alamayan yakınları, 26 Ekim’de kayıp başvurusunda bulunmuş, jandarma ve AFAD ekipleri köyde iz takip köpekleriyle arama çalışması başlatmıştı. AFYONKARAHİSAR (AA) –

DENİZLİ’DE TOPRAĞA VERİLECEKLER
Uzun yıllar Denizli’de yaşayan, çocukları halen Denizli Gültepe Mahallesinde oturan Uysal çiftinin ölümü yakınlarını yasa boğdu. Ünlü televizyoncu Müge Anlı’nın da yayınlarında yer verdiği Cevdet ve eşi Zeliha Uysal işlemlerinin tamamlanmasının ardından Denizli’de toprağa verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı