REKLAMI GEÇ

Ağabey kurbanı Yasin’in ‘sigaralı’ paylaşımı yürek yaktı

Ağabey kurbanı Yasin’in ‘sigaralı’ paylaşımı yürek yaktı

Güzelköy’de annesinden sigara parası isteyen ve bıçakla kovalayan ağabeyi Volkan Ş.’nin öldürdüğü 23 yaşındaki Yasin Ş.’nin sigara üzerine yazı yazarak yaptığı paylaşım görenleri yasa boğdu. Baba İlhan Ş’nin Yasin’i kurtarabilmek içinki feryadı ise yürekleri parçaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ocak 2021 Pazar, 17:22

Sakinliği ile bilinen Güzelköy, bu sabah aile faciasıyla sarsıldı. İddiaya göre 26 yaşındaki ağabey Volkan Ş. Annesi Sıdıka Ş.’den sigara almak için para istedi.

İkili tartışınca psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Volkan Ş. Eline geçirdiği ekmek bıçağı ile annesini kovalamaya başladı.

Bu yaz askerden geldiği öğrenilen Yasin, annesini kurtarmak için araya girdi. Volkan bıçağı savurunca Yasin göğsünden, baba İlhan ise kolundan yaralandı.

Oğlunu kurtarmak için tampon yapıp yardım çığlıkları atan babanın feryadı yürek dağladı. Yasin için sağlık ekipleri geldi ancak genç kurtarılamadı.

Olaydan sonra gözaltına alınan Volkan Ş. Tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yasin’in ise birkaç yıl önce sigaraların üzerine yazarak yaptığı “Hayal ile hayat arasındaki tek fark TL” şeklindeki paylaşımı; sigara üzerindeki mesajı ve sigara parası yüzünden canından olması ise herkesi hüzne boğdu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı