REKLAMI GEÇ

Ahmet Altın açığa alındı

Ahmet Altın açığa alındı

Darbe soruşturması genişliyor. İl Müdürleri de tek tek görevden alınmaya başlandı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın açığa alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Temmuz 2016 Perşembe, 16:50

15 Temmuz’da meydana gelen darbe girişiminin ardından başlayan soruşturmalar ve açığa almalar dalga dalga yayılıyor. Kamu görevlilerine yönelik başlatılan soruşturmalarda her an yeni bir gelişme yaşanıyor.

AHMET ALTIN GÖREVDEN ALINDI
Soruşturma kapsamında açığa alınan isimlere Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın da eklendi. AK Parti iktidarı ile göreve gelen, ardından kısa süreliğine Uşak’ta görevlendirildikten sonra yeniden Denizli’ye dönen Ahmet Altın, darbe girişimi soruşturması kapsamında açığa alındı.

ŞEHİT AİLESİNDEN TÜRK BAYRAĞI’NI İSTEMİŞTİ
Denizli Ahmet Altın’ı son olarak vatan savunması uğruna şehit düşen Doğan Acar’ın baba ocağına asılan Türk Bayrağı’nı ailesinden geri istemesiyle tanıyor. Altın, bu davranışı sonrası Denizli halkından büyük tepki çekmişti.

“PARALEL YAPIYLA BİZZAT MÜCADELE ETTİM”
Görevden alınmasının ardından sosyal medya hesabı Facebook’tan açıklama yapan Altın, paralel yapıyla bizzat mücadele eden birisi olduğunu paylaştı. Altın, açığa alınmasından dolayı üzüntü duyduğunu belirterek, “36 yıldır devletimizin çeşitli kademelerinde öğretmenlik, idarecilik, TBMM’de müşavirlik yapmanın yanı sıra, 11 yıldır da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü olarak görev yaptım. Görev yaptığım süre içinde 50’ye yakın takdir ve teşekkür belgesi aldım. Kesinlikle devlet ve millet düşmanı olan paralel yapı içinde bulunmadım, bulunmam da söz konusu olamaz. Devletimize, milletimize ve bizi idare eden hükümetimizle idarecilerimize bağlıyım ve bağlı olmaya da devam edeceğim” diye yazdı.

TAPU’DA DA OPERASYON
Bu arada, kamuda açığa almalara Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü de eklendi. Soruşturma kapsamında Tapu’da 8 mühendis ve personel açığa alındı.

KARTAV GÖREVDEN ALINDI
Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK)  İl Müdür Yardımcısı Kenan Kartav görevden alındığı öğrenildi. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı