REKLAMI GEÇ

O aileden 3. isim de gözaltında

O aileden 3. isim de gözaltında

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturmanın işadamlarına dönük ayağında yeni gözaltılar var. Denizli’nin büyük marketler zinciri sahibi aileden 3. isim de gözaltına alındı. Adnan ve Can Pekdemir’in ardından Faruk Pekdemir de FETÖ iddiasıyla gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Kasım 2016 Salı, 11:50

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na yönelik iş dünyasıyla bağlantılı yürüttüğü soruşturmalar sürüyor. Son dönemde gözaltına alınanların sayısı 85’e yükselirken, gözaltına alınanlar arasında önemli isimler de var.

AYNI AİLEDEN 3. İSİM
FETÖ operasyonları kapsamında marketler zinciri sahibi Pekdemir Ailesi’nden 3. isim gözaltına alındı. Pekdemir Marketler zinciri sahiplerinden Cemal Pekdemir’in oğlu Faruk Pekdemir, son dalga operasyonda gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen ve sorgusu başlayan Faruk Pekdemir, aynı aileden alınan 3. isim oldu.

Daha önce kardeşi Adnan Pekdemir gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Bir süre önce de AK Parti İl Başkan Yardımcılığı görevi ve Yürütme Kurulu’ndan istifa eden Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Halil Pekdemir’in oğlu Can Pekdemir de gözaltına alınmıştı.

Can ve Faruk Pekdemir ile birlikte alınan diğer işadamlarının da sorguları sürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı