REKLAMI GEÇ

Akhan’da cinayet

Akhan’da cinayet

Akhan’da bir büfede başlayan tartışma cinayetle sonuçlandı. Başından yaralanan Ramazan Acar. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, vücuduna kurşun isabet eden bir başka yaralı ise tedavi altına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ekim 2016 Cumartesi, 09:06

Olay Pamukkale’nin Akhan Mahallesi’nde gece geç saatlerde meydana geldi. Akhan’ın Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan büfeye giren bir kişi, o sırada büfede bulunan 6 kişi ile belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Tartışma kısa sürede alevlendi. Sonradan büfeye giren ve içeride bulunanlar ile tartışan M.P belinden silahını çekti ve ateş açtı. Grupta bulunanlardan 28 yaşındaki Ramazan Acar başından, bir başka kişi de vücudundan yaralandı.

Yaralılar kanlar içinde yerde kalırken, saldırgan M.P hızla olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ramazan Acar, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen sabah erken saatlerde hayatını kaybetti. Diğer yaralının ise tedavisi sürüyor.

Saldırının ardından olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis, cinayetin ardından kaçan saldırgan M.P arıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı