REKLAMI GEÇ

Alevlerden son anda kurtuldu

Alevlerden son anda kurtuldu

Muratdede Mahallesi’nde metruk bir binada başlayan yangın, bitişiğindeki iki katlı eve sıçradı. Evde kiracı olan ve yangın çıktığında uyuyan Ali Şahin (36), son anda kendini dışarı atarak alevlerin arasında kalmaktan kurtuldu. İtfaiye uzun uğraşlar sonunda yangını kontrol altına aldı, metruk bina ve yanındaki iki katlı ev kullanılamaz hale geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mart 2016 Pazartesi, 14:32

Merkezefendi’nin Muratdede Mahallesi 398 Sokak’ta bulunan metruk bir binada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Ahşap ağırlıklı binayı kısa sürede saran alevler, bitişiğindeki iki katlı eve de sıçradı. Yangın çıktığı sırada uyuyan evin kiracısı Ali Şahin (36) dumanın etkisiyle uyandı ve yangın şokuyla karşılaştı.

GÜÇLÜKLE DIŞARI ÇIKTI
Yangın metruk binanın ardından iki katlı evi de kısa süre içinde sararken, Ali Şahin kendi imkanlarıyla yangını söndürmeye çalıştı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri alevlere müdahale etti.

muratdede-yangin-ic

DAR SOKAK EKİPLERİ ZORLADI
Evin bulunduğu yolun dar olması itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı. Vatandaşların da yardımıyla yaklaşık bir saatlik uğraşın ardından yangın söndürüldü, soğutma işlemi yapıldı.

Alevlerin arasında kalmaktan son anda kurtulan Ali Şahin ise büyük üzüntü yaşadı. Şahin’i komşuları teselli etti. İtfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini araştırıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı