REKLAMI GEÇ

“Meşhur mu olacağım?”

“Meşhur mu olacağım?”

Isparta’dan Acıpayam’a gelen Yaşar Y. Burdur Manastır Kavşağı’nda yönetimindeki TIR’ın kontrolünü kaybetti, refüje çıktı, karşı şeride geçti, dere yatağına devrildi. 199 promil alkollü olduğu belirlenen sürücünün, “Ben şimdi meşhur mu olacağım?” sözleri şaşırttı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ağustos 2018 Cuma, 12:02

Kaza gece saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Isparta’dan Acıpıyam’a geldiği öğrenilen Yaşar Y. Burdur’un Manastır Kavşağı’nda yönetimindeki 20 KS 264 plakalı TIR’ın direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Yoldan çıkan TIR önce orta refüje çarptı, ardından da karşı şeride geçti. Hızı azalmayan TIR daha sonra da dere yatağına devrildi.

TIR sürücüsü Yaşar Y. kazadan yara almadan kurtuldu. İhbarın ardından olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Sürücü, yapılan kontrolde 199 promül alkollü çıktı.

Soruları yanıtlayan alkollü sürücü verdiği cevaplar ile şaşırttı. Kazaya önüne çıkan bir yolcu otobüsünün neden olduğunu iddia eden Yaşar Y. Isparta’dan Acıpayam gittiğini söyledi, “Meşhur mu olacağım ben şimdi? Allah aşkına. 100 kere söyledik ışıkları yakın diye, ama dinleyen yok. Yolcu otobüsü resmen önümü kesti” dedi.

Yaşar Y.nin ehliyetine 6 ay süreyle el kondu, alkol ve hız ihlali nedeniyle de 1.490 TL para cezası uygulandı.

Dere yatağına devrilen TIR da vinç ile çıkarıldı. TIR’ın yoldan çekilmesinin ardından da trafik normal seyrine döndü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı