REKLAMI GEÇ

Alkollü ve ehliyetsiz sürücünün çarptığı iki genç 9 gün arayla hayatını kaybetti

Alkollü ve ehliyetsiz sürücünün çarptığı iki genç 9 gün arayla hayatını kaybetti

Doğan Demircioğlu Caddesi’nde alkollü ve ehliyetsiz sürücünün çarparak ağır yaraladığı iki öğrenciden de acı haber geldi. 21 Aralık’taki kazadan iki gün sonra 20 yaşındaki Azra Ümmü Demirbaş hayatını kaybetmişti. 10 gündür yaşam mücadelesi veren 18 yaşındaki Muhammet Yahya Batulu’dan ise acı haber bugün geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ocak 2024 Pazartesi, 19:49

Kaza, 21 Aralık’ta Kınıklı Mahallesi Doğan Demircioğlu Caddesi’nde meydana geldi. Kazada bir otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Azra Ümmü Demirbaş (20) ve arkadaşı Muhammet Yahya Batulu’ya (18) çarptı.

Çarpmanın etkisiyle iki genç metrelerce savrulurken, otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Ağır yaralanan iki genç, ambulansla hastaneye sevk edildi. Olay yerinden kaçan sürücü için polis teyakkuza geçti. Araç olaydan 1 saat sonra terk edilmiş halde bulundu. Sürücüsünün ise ehliyetinin olmadığı, olay sırasında da alkollü olduğu için olay yerinden kaçtığı yakalandıktan sonra anlaşıldı.

Hastanede tedaviye alınan gençlerden Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğrencisi Azra Ümmü Demirbaş, kazanın 2. gününde hastanede hayatını kaybetti.  Kazanın 10’ncu günde ise Muhammet Yahya Batulu hayatını kaybetti.

Muhammet Yahya, yarın Çardak’a bağlı Hayriye Mahallesi’nde öğle namazının ardından toprağa verilecek. – İHA ve DenizliHaber

Yorumlar

Cagri Öncel   -  Bağlantı 1 Ocak 2024, 23:43

Tek sorumlu şöförler di mi? Hiç belediye, valilik ve emniyetin sorumluğu yok, bir gram eleştiri yapmaya çekiniyorsunuz, bu çocuklar hepimizin, hergün bu haberleri vermek hiç bir işe yaramaz, bu gazetecilik değil..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı