REKLAMI GEÇ

Alt geçitte korkunç kaza

Alt geçitte korkunç kaza

Oto Santral Garaj yakınındaki alt geçitte akıllara durgunluk veren bir kaza meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet korkulukları aştı, metrelerce yüksekten düştü. Sürücünün yaralandığı kaza anında yoldan başka bir aracın geçmemesi faciayı önledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ekim 2016 Salı, 09:26

Kaza, Oto Santral Garaj önündeki alt geçitte meydana geldi. Sabah erken saatlerde bir ekmek firmasına ait olduğu öğrenilen 20 BS 126 plakalı kamyonetin sürücüsü Bayram Duru alt geçidin üzerinde belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan kamyonet, alt geçidin korkulukların aştı, metrelerce yüksekten yola düştü.

Ters dönen kamyonetin sürücüsü Duru’nun imdadına çevrede bulunan vatandaşlar koştu. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil ve polis ekipleri sevk edildi. Kamyonetten çıkarılan sürücü Duru, olay yerinde ilk müdahalesinin yapılmasının ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sürücü Duru’nun kazayı yaralı olarak atlattığı ve bacağında kırıkların olduğu öğrenildi.

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ
Kaza anında yoldan başka bir aracın geçmiyor olması ve yolun boş olması, muhtemel bir facianın da önüne geçti. Alt geçit uzun süre trafiğe kapatıldı, kamyonet çekiciler tarafından yoldan alındıktan sonra trafik normal seyrine döndü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı