REKLAMI GEÇ

Aparta uyuşturucu baskını

Aparta uyuşturucu baskını

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nce, bir aparta gerçekleştirilen baskında esrar, eroin ve uyuşturucu hapla yakalanan 12 kişiden 8’i tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Aralık 2016 Perşembe, 09:19

İl Emniyet Müdürlüğü narkotik ekipleri, bazı kişilerin kullandıkları aparta ve ikamette uyuşturucu madde satışı yaptıkları yönünde bilgilere ulaştı. Alınan bilgiler doğrultusunda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları düşünülen şahıslar ile kaldıkları apart ve ikamet belirlendi.

denizli-apartta-uyusturucu-operasyonu-1

Adli makamlardan alınan arama kararının ardından operasyon için düğmeye basıldı. Düzenlenen operasyonda, girilen ev ve aparta yapılan aramalarda, satışa hazır 10 paket halinde uyuşturucu madde, 9 suboxone hap ve uyuşturucu madde satışında kullanıldığı düşünülen bir adet hassas terazi ele geçirildi.

Ayrıca durumundan şüphelenilen çalışır vaziyette park halinde bulunan bir araç kontrol edildi. Görevlerin yaklaştığını gören kişilerin aracın altına poşet attıkları görüldü. Yapılan aramada 11 ayrı poşette sarılı vaziyette uyuşturucu madde ile uyuşturucu madde satışında kullanıldığı düşünülen bir adet hassas terazi bulunarak el konuldu. Gözaltına alınan şahıslardan birisinin aranmasının olduğu ortaya çıktı.

Uyuşturucu madde satışı yapmak isteyen sokak satıcılarına yönelik son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen aramalarda yaklaşık 340 gram esrar, 30 gram eroin maddesi, 9 suboxone hap ile uyuşturucu ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen 2 hassas teraziye el konuldu. Bir aranan şahıs yakalanarak ilgili mercilere sevk edildi.

Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları gerekçesiyle yakalanan 12 kişiden 8’i çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı