REKLAMI GEÇ

Arkadaşını öldürüp tarım ilacıyla ölmek istedi

Arkadaşını öldürüp tarım ilacıyla ölmek istedi

Pamukkale’nin Irlıganlı Mahallesi’nde Emin Azak, kızıyla evine giderken daha önce birlikte kahvehane işlettiği arkadaşı S.Y. tarafından av tüfeği ile öldürüldü. Olaya Emin Azak’ın 20 yaşındaki kızı da bacaklarına isabet eden saçmalarla yaralandı. Katil zanlısı S.Y. olayın ardından tarım ilacı içerek yaşamına son vermek istedi. S.Y.’nin hastanede tedavisi sürüyor.

Burak Coşkun / DENİZLİHABER / 5 Nisan 2015 Pazar, 18:45

Irlıganlı’daki olay dün gece 01:45 sularında meydana geldi. 51 yaşındaki Emin Azak, kızı Rukiye Çiğdem Azak (20) ile evlerine gidiyordu. Baba-kız, Irlıganlı Sağlık Meslek Lisesi’nin önünden geçerken, Emin Azak’ın daha önce birlikte kahvehane işlettiği arkadaşı S.Y. gizlendiği yerden av tüfeği ile ateş açtı. Emin Azak ve kızı Ruriye Çiğdem Azak yaralanırken, S.Y., olay yerinden kaçtı. Ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Emin Azak kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Bacaklarına isabet eden saçmalarla yaralanan Rukiye Çiğdem Azak’ın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

TARIM İLACI İÇEREK ÖLMEK İSTEDİ
Olayın ardından kaçan katil zanlısı S.Y. ise tarım ilacı içerek ölmek istedi. Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan S.Y.’nin de tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Bu arada katil zanlısı S.Y.’nin Emin Azak’a borcu olduğu iddia edildi. Jandarma olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı