REKLAMI GEÇ

Atatürk Caddesi’nde korku dolu anlar

Atatürk Caddesi’nde korku dolu anlar

Atatürk Caddesi üzerinde gece saat 03.30 sıralarında meydana gelen kaza bölgede korku dolu anların yaşanmasına yol açtı. Boş yolda belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkan otomobil camcıya girdi, gürültüyü duyanlar yataklarından fırladı. Otomobil sürücüsü kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2016 Salı, 09:13

Kaza gece saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Hacıkaplanlar Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde seyreden 02 HY 644 plakalı otomobil belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı.

denizli-ataturk-caddesi-trafik-kazasi-1

Savrulan otomobil cam ticareti yapan işyerine girerek durabildi.

SESİ DUYAN YATAĞINDAN FIRLADI
Gecenin sessizliğini yırtan gürültü bölgede yaşayan vatandaşların şok içinde yataklarından fırlamalarına yol açtı. Ne olduğunu anlayamayan vatandaşlar balkonlarına çıktıklarında kazayı gördü, yardıma koştu. Sürücüyü otomobilden çıkaran vatandaşlar, durumu 112 ve polis ekiplerine de bildirdi. Kısa süre içinde olay yerine gelen 112 ekipleri hafif yaralı sürücüye müdahale etti, tedbir amacıyla hastaneye kaldırdı.

denizli-ataturk-caddesi-trafik-kazasi-2

Kazanın ardından yola yayılan benzin ise itfaiye ekipleri tarafından temizlenerek, başka bir kazaya sebebiyet vermesinin önüne geçildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı