REKLAMI GEÇ

Avukata ofisinde saldırı

Avukata ofisinde saldırı

Denizli Barosu avukatlarından Esra Mercan Peşdereli (27)ofisinde saldırıya uğradı. Başına sert bir cisimle vurulan ve kasığından bıçaklanan Peşdereli, Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Genç avukatın hayati tehlikesi yok. Kimliği belirlenen saldırgan aranıyor.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 17 Ekim 2014 Cuma, 14:28

Olay, Avukat Esra Mercan Peşdereli’nin Sırakapılar Mahallesi Şehit Şükrü Sokak’taki bürosunda meydana geldi. Peşdereli’nin ifadesine göre;  30 yaşlarındaki İ.A., hukuki bir konuda danışmak bahanesiyle Esra Mercan Peşdereli’nin bürosuna ikinci kez geldi.  O esnada büroda yalnız olan Peşdereli, çay getirmek için odadan çıktı. Geri döndüğünde ise İ.A.’yı çantasını karıştırırken gördü. Bu nedenle tartışma başladı ve İ.A., Avukat Peşdereli’ye saldırdı. Başına sert bir cisimle vurduktan sonra da sol kasık bölgesinden bıçaklayarak kaçtı.

ic-yarali

ONU BU HALE GETİRDİ
Esra Mercan Peşdereli, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Peşdereli’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Kayıplara karışan saldırgan İ.A.’nın ise yakalanmasına çalışılıyor.

ic-mujdat-ilhan

İLHAN SALDIRIYI KINADI
Olayı haber alır almaz, hastaneye gelen Denizli Barosu Başkanı Avukat Müjdat İlhan, saldırıyı kınadı. Saldırganın bir an önce yakalanmasını isteyen İlhan, meslektaşının da en kısa sürede sağlığına kavuşmasını dilediklerini söyledi.   

Yorumlar

ssg   -  Bağlantı 17 Ekim 2014, 20:20

bunlar iyi günlerimiz.ortalık psikopat dolu…

İBRAM   -  Bağlantı 17 Ekim 2014, 16:37

N hale gldiK Avukat bayanın çantasını karıştır kavga et üstelik birde canına kast et biçakla avukat bayan insan gibi çay ikram etmek istemiş ne anlasın böyle insan çaydan kahveİçmekten hiçBiyerde can güvenligi mal güvenligi kalmamışŞİDDETİ KINIYORUM!

alican   -  Bağlantı 17 Ekim 2014, 14:54

acil şifalar dilerim avukatımıza

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı