REKLAMI GEÇ

Avukatlar duruşmaları boykot ediyor

Denizli Barosu avukatları, meslektaşlarına yönelik saldırılara tepkilerini sürdürüyor. Dün basın açıklama yaparak “Daha ne kadar öleceğiz?” diyen avukatlar, cuma günü aciller dışında duruşmalara katılmama eylemi yapma kararı aldı. Denizli Barosu, meslektaşlarına duruşmalara katılmama çağrısı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mart 2021 Perşembe, 18:24

Avukat Ersin arslan’ın icra takibi için gittiği yerde vurularak öldürülmesine tepkiler artarak sürüyor. Dün Denizli Barosu önünde basın açıklaması yapan Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, “Daha ne kadar öleceğiz?” diye sormuş, avukatlara yönelik şiddet olaylarının arttığına dikkat çekmişti.

Denizli Barosu dikkat çeken eylem kararı daha aldı. Denizli Barosu’ndan yapılan açıklamada, avukat Ersin Arslan’ın ölümünün mesleklerinin güven içinde yapamayacaklarını gösterdiği belirtilerek, 19 Mart Cuma günü duruşmalara katılmama kararı alındığı bildirildi.

Barodan yapılan açıklamada, cuma günü tutuklu işler, çocuk yargılama ve aciliyet gerektirenlerin dışında duruşmalara katılmama eylemi gerçekleştirileceği bildirildi. Denizli Barosu üyelerine “Mazeret dilekçesi verilmesi tüm meslektaşlarımıza tavsiye olunur” çağrısı yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı