REKLAMI GEÇ

Babadağ’da arsa kavgası cinayetle bitti

Babadağ’da arsa kavgası cinayetle bitti

Babadağ’da üvey yeğen ile dayı arasında arsa nedeniyle başlayan tartışma ölümle bitti. Üvey yeğen 37 yaşındaki Mehmet K. av tüfeği ile yurtdışından emekli olup memleketi Babadağ’a yerleşen 79 yaşındaki Sait Tülüoğlu’nu evinin önünde vurarak öldürdü.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 31 Mart 2021 Çarşamba, 18:07

Olay, Babadağ’ın batısındaki kırsal Demirli Mahallesi’nde meydana geldi. Sait Tülüoğlu (79) ile üvey yeğeni Mehmet K. (37) arasında arsa nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü olayda Mehmet K. yanında getirdiği tüfekle Sait Tülüoğlu’na ateş etti.

Yaşlı adam kanlar içinde yere yığılırken, zanlı hızla olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sev edildi. Olay yerinde hayatını kaybeden Sait Tülüoğlu’nun cansız bedeni otopsi için hastaneye kaldırıldı.

Olaydan sonra kaçan yeğen Mehmet K., jandarmaya giderek teslim oldu. Cinayet zanlısının, kendisine küfür edildiğini, sinirlerine hakim olamayınca ateş ettiğini söylediği öğrenildi.

Yorumlar

SATICI DOGAN   -  Bağlantı 1 Nisan 2021, 14:36

oldurulen sahsi belcikadan 45 yilldir tanirim sayilan sevilen bir abimizdi yegeni konusmak icin gitmis kufur etmiste sinirle vurmus konusmaya giden tufeklemi gider suclu insana hak ettigi cezayi sonuna kadar vermeliyiz mekanin cennet olsun sait abi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı