REKLAMI GEÇ

Banyodaki çamaşır sepetinden uyuşturucu ile hassas terazi çıktı

Banyodaki çamaşır sepetinden uyuşturucu ile hassas terazi çıktı

Denizli’de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda bir evde yapılan aramada, banyodaki çamaşır sepetinin içinden metamfetamin ile hassas terazi ele geçirildi. Kentte son bir haftada yapılan uyuşturucu operasyonlarında ise 31 şüpheli yakalandı, 11’i tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2021 Pazartesi, 17:53

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte uyuşturucu ticaretine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ekipler çevre illerden Denizli’ye uyuşturucu getirilip ticareti yapılacağı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Şüphelilerin kullandığı aracı takibe alan ekipler, araç Denizli il sınırına girdiği anda durdurup iki kişiyi gözaltına aldı. Araçta ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramada, 6.298 kullanımlık kağıda emdirilmiş Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

UYUŞTURUCU BANYODAKİ ÇAMAŞIR SEPETİNDEN ÇIKTI
Narkotik ekipleri, uyuşturucu ticaretine yönelik gerçekleştirdiği bir başka operasyonda, kentte uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 2 kişiyi yakaladı. Zanlıların adreslerinde yapılan aramada, banyoda bulunan çamaşır sepeti içerisine gizlenmiş vaziyette 267 gram Metamfetamin maddesi ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen zanlılardan biri cezaevine gönderildi.

EŞ ZAMANLI İLLEGAL KENEVİR OPERASYONU
Kentte son bir haftada Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan operasyonlarda, illegal kenevir yetiştiriciliği yapan kişilerin yakalanmasına yönelik Denizli’de düzenlenen 9 ayrı operasyonda 9 kişi yakalandı. Zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda, çok sayıda kenevir bitkisi, kenevir bitkisi yetiştirmek için kullanılan düzenekler, ısıtıcı ile öğütücüler, çeşitli cins ve miktarlarda uyuşturucu madde ile 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 8 adet fişek ele geçirildi.

SON BİR HAFTADA 31 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Öte yandan Denizli’de son bir haftada uyuşturucu ticaretine yönelik gerçekleştirilen farklı operasyonlarda 31 şüpheli yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından hakim karşısına çıkarılan zanlılardan 11’u tutuklandı.

Yapılan operasyon ve aramalarda, 370 gram metamfetamin maddesi, 6.298 birim (kullanımlık) sentetik kannabinoid maddesi, çeşitli cins ve miktarlarda satışa hazır vaziyette uyuşturucu madde, hassas terazi, ruhsatsız av tüfeği ve 8 adet mermi, uyuşturucu madde satışından elde edilen 785 TL para ele geçirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı