REKLAMI GEÇ

Başarılı emniyet personeli özverili çalışmalarının karşılığını aldı

Başarılı emniyet personeli özverili çalışmalarının karşılığını aldı

Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, başarılı çalışmalarıyla ön plana çıkan, görevlerini yerine getirmek için özveriyle çaba harcayan personelini ödüllendirmeyi sürdürüyor. Son olarak trafik polisi Kadir Erdoğan ile bekçi Ümit Altıntaş ödüllendirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2018 Perşembe, 14:34

Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, birimlerinde ortaya koydukları başarılı çalışmalarla ön plana çıkan personelini ödüllendirme geleneğini sürdürüyor.

Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görev yapan Trafik Polisi Kadir Erdoğan ile Bekçi Ümit Altıntaş’ı makamında ağırladı.

Her iki personelini de verimli çalışmalarından dolayı ödüllendiren Demir, “Emniyet teşkilatı çok disiplinli bir kurumdur. Burada yapılan hatalar nasıl ceza görüyorsa, buna karşılık özverili çalışmalar da ödüllendiriliyor. Bu bilinçle çalışan bütün mesai arkadaşlarımın başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Polisliğin sabır ve dayanıklılık isteyen bir görev olduğunu anlatan Demir, “Meslektaşlarımız bu görevlerini vatandaşın selameti, huzur ve sükûnu için fedakârlıkla ve özveriyle yerine getirmektedir. Yaşanan olaylarda duygularına kapılmadan, tecrübe, bilgi ve becerileriyle olayları kontrol altına almakta başarı sağlayan arkadaşlarımızı diğer meslektaşlarımıza da örnek olması ve motive etmesi için ödüllendiriyor, bu bilinçle fedakârca çalışan bütün mesai arkadaşlarımın başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Müdür Demir başarılı personelin ödüllerini verdi, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı