REKLAMI GEÇ

Başbakan’la görüştüler

Başbakan’la görüştüler

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun 12 Ekim’de yapılacak seçimlerine Denizli’den aday olan Hakim Turgay Ateş’in dahil olduğu Yargıda Birlik Platformu üyeleri Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile birlikte Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret etti.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 4 Eylül 2014 Perşembe, 11:01

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) 12 Ekim’de yapılacak seçimleri için geri sayım sürerken, Denizli Adalet Komisyonu Başkanı ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Turgay Ateş de seçim çalışmalarını sürdürüyor. Hükümete yakın Yargıda Birlik Platformuçatısı altında seçimlere hazırlanan Ateş ve bağlı bulunduğu platform, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili platformun internet sitesinden yapılan açıklamada, “Meslektaşların mali ve sosyal haklarının iyileştirilmesi ve hukukun üstünlüğü” konularının görüşüldüğü belirtildi.

Öte yandan HSYK seçimleri için Denizli’de oy kullanacak üyelerle görüşmek için platformun iki üyesi 15-19 tarihleri arasında Denizli’ye gelecek. Aydın, Denizli, Muğla ve Manisa’yı ziyaret edecek platform üyeleri Bilgin Başaran ve Ahmet ÇiçekliDenizli’de toplantı düzenleyecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı