REKLAMI GEÇ

Başsavcısız dediler, 474 bin lirayı dolandırdılar

Başsavcısız dediler, 474 bin lirayı dolandırdılar

Kendilerini Cumhuriyet Başsavcısı ve Emniyet Müdürü olarak tanıtan telefon dolandırıcıları, FETÖ ile korkuttukları bir kişinin 474 bin lirasını alarak kaçtı. Dolandırıcıların izini süren polis 2 kişiyi İzmir’de yakaladı. Telefon dolandırıcıları tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ekim 2020 Perşembe, 10:13

Denizli’de ağlarına düşürdükleri bir kişiyi telefonla arayan dolandırıcılar, kendilerini Cumhuriyet Başsavcısı ve Emniyet Müdürü olarak tanıttı.

Vatandaşı, adının FETÖ Terör Örgütü’ne karıştığı yalanıyla korkutan ve paniğe sürükleyen dolandırıcılar, adının aklanması için yardım edeceklerini ve asıl suçluları tespit edeceklerini söyleyerek kendilerine inandırdı.

Dolandırıcılara inanan ve bankadaki 474 bin lirasını çeken vatandaş, sivil polis gibi yanına gidenlere parayı poşet içinde verdi.

Dolandırıcılık olayının ortaya çıkmasının ardından operasyon başlatan polis, bölgede bulunan tüm güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi, şüphelilerin 79 plakalı bir araçla geldiklerini, vatandaştan parayı aldıktan sonra da aynı araçla aynı gün Denizli’den ayrıldıklarını belirledi.

Zanlıların izin süren polis, İzmir’e gittiklerini tespit etti. İzmir Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği yapan Denizli polisi 2 zanlıyı İzmir’de yakaladı.

Denizli’ye getirilen 2 zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı