REKLAMI GEÇ

Bayan avukata silahlı saldırı

Bayan avukata silahlı saldırı

Denizli Barosu avukatlarından Emine Devrim Topal’a (33), evinin yakınlarında kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tabancayla 3 el ateş etti.

/ DENİZLİHABER / 22 Ekim 2009 Perşembe, 08:59

Denizli Barosu avukatlarından Emine Devrim Topal’a (33), evinin yakınlarında kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tabancayla 3 el ateş etti. Bacağından yaralanan ve Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldıran Topal’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Topal’ı hastanede ziyaret eden Denizli Barosu Başkanı Adil Demir, olayın ardından Yönetim Kurulu olarak hastaneye gittiklerini belirtti. Demir, ”Birisi sanki mesaj verirmiş gibi bacaklarına ateş etmiş. Sağlık durumu iyi. Kendisi saldırganın eşkalini tarif etti. ‘Görsem tanırım’ diyor. Biz, insan hakları savunucusuyuz. Böyle olaylara taviz veremeyiz. Acaba şahsi bir konu mu, yoksa mesleki bir durum mu onu araştıracağız. Olay şu an sıcak. Bizim için esnaf, polis, avukat ya da başka biri olmuş fark etmez. Nedeni ne olursa olsun peşini bırakmayacağız. Polis arkadaşlar olayı takip ediyor, zanlıyı en kısa zamanda yakalayacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı