REKLAMI GEÇ

Bebeğini kahvenin önüne bırakıp kaçtı

Bebeğini kahvenin önüne bırakıp kaçtı

Denizli merkeze bağlı Kurtluca Köyü’nde N. S. (29), eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle bebeğini köy kahvehanesinin önüne bıraktı, evini de terk ederek kayıplara karıştı.

/ DENİZLİHABER / 11 Eylül 2008 Perşembe, 00:00

Olay, önceki gün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Kurtluca Köyü’nde M.S. (69) ile evli olan N. S., eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle evini terk etti. İki aylık bebeği A. S.’yi köy meydanında bulunan kahvehanedeki sandalyenin üzerine bırakan, N. S., kahvehanedekilerden bebeğin babasına teslim edilmesini istedi. N. S., köyden ayrıldıktan sonra kayıplara karıştı. Köylüler annesi tarafından terk edilen bebeğin babası M. S.’ye haber verdi. Ancak M.S. de bebeği kabul etmedi.

Sahipsiz kalan iki aylık bebek, Kurtluca Köyü Muhtarı Mehmet Efesoy tarafından kahvehaneden alınarak önce Sağlık Ocağı’na götürülüp sağlık muayenesinden geçirtildi, daha sonra da jandarmaya teslim edildi. Sağlık sorunu olmayan bebek, Pamukkale Yolu üzerindeki Sosyal Hizmetler Çocuk Yuvası’na teslim edildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken, bebeğin annesi N. S.’yi aramaya başladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı