REKLAMI GEÇ

Bebek bezlerinin arasında kaçak sigara

Bebek bezlerinin arasında kaçak sigara

Denizli’de polisin düzenlediği iki ayrı operasyonda piyasa değeri 168 bin TL olan 33 bin 390 paket kaçak sigara ele geçirildi. Bir kamyonda yapılan aramada kaçakçıların sigaraları polisten gizlemek için deterjan ve çocuk bezi paketlerinin arasına gizlediği ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2014 Salı, 17:10

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, sigara kaçakçılığını önlemeye yönelik operasyonlarını sürdürüyor. İki ayrı operasyonda yine on binlerce paket kaçak sigara ele geçirildi.

BEBEK BEZLERİNİN ARASINA SAKLADILAR
Polisin kontrol noktasında şüphelendiği bir kamyonda yaptığı aramada deterjan ve çocuk bezi paketleri arasına gizlenmiş toplam 19 bin 580 paket kaçak sigara bulundu. Operasyonda 2 kişi de gözaltına alındı.

KAÇAK SİGARA DEPOSU
Pamukkale’nin Tekkeköy Mahallesi’nde bir evin bahçesinde bulunan depo ve eklentilerinde yapılan aramada ise, siyah poşetler içerisinde üzeri kapatılmış vaziyette toplam 13 bin 810 paket kaçak sigara ele geçirildi. Bu operasyonda da 1 kişi gözaltına alındı.

Her iki operasyonda da toplam 33 bin 390 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Yakalanan kaçak sigaraların piyasa değerinin 168 bin TL, vergi kaybından dolayı önlenen kamu zararının da 101 bin TL olduğu açıklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı