REKLAMI GEÇ

Belediye düğünde ilaçlama yaptı 18 kişi zehirlendi

Belediye düğünde ilaçlama yaptı 18 kişi zehirlendi

Denizli’ye bağlı Sarayköy İlçesi’nde düğün eğlencesi sırasında, belediye ilaçlama ekibinin sıktığı ilaçtan gelin, damat ve düğüne katılan toplam 18 kişi zehirlendi.

/ DENİZLİHABER / 17 Ağustos 2009 Pazartesi, 20:02

Olay, dün saat 21.00 sıralarında Sarayköy Devlet Su İşleri Tesisleri’nde meydana geldi. Burcu- Necip Kozan çiftinin nikahının kıyılmasından sonra, açık alandaki tesislerde düğün yapıldı. Çok sayıda aile yakını ve davetlinin katıldığı düğün sürerken, Sarayköy Belediyesi’ne ait haşere ilaçlama aracı ilaçlama yaptı. Gelin Burcu Kozan ve damat Necip Kozan başta olmak üzere, çok sayıda davetli aniden rahatsızlandı. Öksürme, karın ağrısı ve mide bulantısı çeken davetliler kusmaya başladı.

İlaçlama nedeniyle, 18 kişi Sarayköy Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Bu kişiler tedavilerinin yapılması ardından taburcu edildi. Burcu ve Necip Kozan çifti de yakınları tarafından aynı hastaneye götürülenler arasında yer aldı. Hastanede gelin ve damada müdahale edildi, serum verildi. 1 saat sonra taburcu edilen çift düğüne döndü. Talihsiz çift, düğünü dans edip oynamadan, oturarak tamamladı.

En güzel günlerinin berbat olduğunu söyleyen Burcu Kozan ve Necip Kozan, “İlaçlama böyle mi yapılır? Bunun adı sorumsuzluktan başka bir şey değil. Belediyenin ilaçlama görevlilerinin bu işi yaparken daha dikkatli olmaları lazım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı