REKLAMI GEÇ

Belediye otobüsü yaşlı adama çarptı

Belediye otobüsü yaşlı adama çarptı

Gazi Bulvarı’nda belediye otobüsünün çarptığı 83 yaşındaki Kadir Öz ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaşlı adamın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2015 Pazartesi, 15:26

Kaza saat 14:30 sularında Gazi Bulvarı’nda meydana geldi. Pamukkale Kaymakamlığı önünden yolun karşısına geçmeye çalışan 83 yaşındaki Kadir Öz’e Delikliçınar yönüne gelmekte olan 20 BLD 01 plakalı belediye otobüsü çarptı. 

Olay yerine çağrılan ambulansta ilk müdahalesi yapılan yaşlı adam hemen Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Başından darbe aldığı belirlenen Kadir Öz’ün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bu arada kazanın ardından trafik aksadı. Kaza yapan otobüsü geçmek isteyen diğer belediye otobüsleri insanların yürüdüğü kaldırıma çıkmaya kalkışınca trafik polisleri engel oldu. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

bir vatandaş   -  Bağlantı 8 Nisan 2015, 15:05

Belediye otobüslerini merkezden izleyebildiklerini biliyorum neden gpslerindeki hız limitlerini aktif hale getirmiyorlar şehir içinde neden mermi gibi gidiyorlar , yapcakları şey şu sitemde hız limitini aktif etcekler bu kadar sonra tıs tıs …..

Onur   -  Bağlantı 7 Nisan 2015, 20:24

Şaşırmamak gerek. saçma sapan yerlerde hız yapıp virajlarda diğer araçları kıstırıyor bu şoförler. sanki bütün yol onların gibi hareket ediyorlar…

ayhan uçar   -  Bağlantı 7 Nisan 2015, 13:38

belediye hizmetlerinden hiç dert yanmıyalaım arkadaşlar kendimiz istedik bunu böyle olmasını yapcak bir şey yok yola devam.
anılayn anladı

Ferhan Susuzlu   -  Bağlantı 6 Nisan 2015, 23:41

Önceden Gazi Bulvarı’nda kaldırım kenarlarında demirler vardı şimdi kaldırıldı.Yayalar,patenciler,bisikletler yolda hatta kaldırımda cirit atıyor.Arabalar kaldırımlarda duruyor yayalar yola atlıyor düzen namına birşey yok Gazi Bulvarı’nda.

Bakış Açısı   -  Bağlantı 6 Nisan 2015, 22:01

Hala takmışlar sözünü unutmayanlardanız lafına. İşini düzgün yapan insanları CEMAATCİLER le kol kola verip beraber harcadınız. Alın size belediye hizmeti. Tel tel dökülüyor.

Yigit   -  Bağlantı 6 Nisan 2015, 19:16

Alıştık Artık Belediye otobüslerinin kaza yapmasına aralarında iyi olan şöförlerde var ama binde 1 bütün şöförler için söylemiyorum bunu egitimsiz piskolojik sorunları olan kro tipleri şöför yaparsanız olacagı bu hız sınırının 30 km oldugu yerde!!!!!

denizlili   -  Bağlantı 6 Nisan 2015, 16:54

Bedava yaşıyoruz, bedava;
Hava bedava, bulut bedava;
ÖLÜM BEDAVA…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı