REKLAMI GEÇ

Belediye otobüsüyle otomobil çarpıştı: 1 ölü

Belediye otobüsüyle otomobil çarpıştı: 1 ölü

Yenişehir Mahallesi’nde belediye otobüsünün çarptığı otomobilde bulunan bir kadın araçtan fırlayarak feci şekilde can verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Şubat 2015 Salı, 15:12

Kaza dün akşam 23:50 sıralarında Yenişehir Mahallesi’nde meydana geldi. 20 BLD 39 plakalı F.H. yönetimindeki belediye otobüsü Halil Kopmaz’ın kullandığı 20 PS 681 plakalı otomobille çarpıştı.

Otomobilde bulunan Ümmühan Okumuş, çarpmanın etkisiyle araçtan fırladı. Çağrılan ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ümmühan Okumuş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Belediye otobüsünün sürücüsü F.H. gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

halk   -  Bağlantı 11 Şubat 2015, 19:35

herkez otobüs şöförlerine yükleniyor hiç onlara soran varmı ne yaşıyorlar sonuçta onlarda insan ve ne kadar zaman süre verirlerse ona göre hareket ediyorlar bir tuvalet ihtiyaçları bile zamanlı bence onlar deyil asıl bunları buduruma koyanlar suçlu

Ali Akturk   -  Bağlantı 11 Şubat 2015, 15:13

Adliye tarafından Teras parka doğru ışığa kadar hız yapılır, levhalar eksiktir ama adı yenişehir….allah rahmet eylesin..

celal   -  Bağlantı 11 Şubat 2015, 00:34

Yollar hatalı ve plansız tabela yok. Ölen teyzemizin kızına ve ailesine baş sağlığı diliyorum.Çok üzüldüm.Ne olursa olsun lütfen emniyet kemeri takın.

celal   -  Bağlantı 11 Şubat 2015, 00:28

Kazayı bizzat gördüm.Terasparkın üstünde oldu.Otobus aileye carptı hızlıydı.Ama ara sokaktan arac sürücüsü ana yol olduğun kestiremedi.O yerde bir tane tabela kasis yok .Yokuş aşağı giden araç ana yol olduğu gece farkedemiyor.Allah rahmet eylesin

Mesut DİNÇ   -  Bağlantı 10 Şubat 2015, 19:17

Allah rahmet eylesin.Yıllardır bu sorunu aşamıyoruz.Sorun şöförlere kısa zaman verilesimi ihmal mi araştırmak ve kökten çözmek lazım.Belediye otobüsü şoförleri kimseye takmıyor görüyoruz trafikte.

vatandaş   -  Bağlantı 10 Şubat 2015, 16:50

belediye otobüs şöförlerinde garip bir özgüven var bu belediye zırhını üstlerinde hissettikleri için mi acaba? cezai uygulamalar arttırılıp şikayet numaraları belirgin şekilde otobüs içlerine yazılmalı.halk için çalıştıklarının farkında değiller hala

serkan atli   -  Bağlantı 10 Şubat 2015, 15:31

Otobusler tehlikke saciyor. Kimse buna dur demicekmi? Otobusemi biniyoruz carpisan arabayami biniyoruz bilmiyorum. Artik minibusu tercih edicem

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı